STARTERS
- 7
CASA COLLER PROSECCO
neem deze prosecco met een plakje bruschetta - 6.5
BROODJE
met twee huisgemaakte dips - 3.5
OLIJVEN
groene olijven, lekker voor op tafel
KLEINE GERECHTEN
- 12
ZALM TARTARE
komkommer, balsamicomayonaise - 13
BURRATA
tomatenchutney, balsamico - 10.5
BUIKSPEK
crème van knolselderij, lente-ui - 9.5
‘COQUILLES’ VAN OESTERZWAM
crème van knolselderij, hazelnoot - 9
TARTARE VAN RODE BIET
fêta, bleekselderij - 12
CARPACCIO VAN RUND
chimchurri, parmezaan
FLAMMKUCHEN
- 10
FLAMMKUCHEN OESTERZWAM
rode ui, oesterzwam, truffelmayonaise - 11.5
FLAMMKUCHEN CARPACCIO
carpaccio, parmezaan, truffelmayonaise - 11
FLAMMKUCHEN
voor als je niet kan kiezen, half om half lekker te delen
HOOFDGERECHTEN
- 25
RODE BIET
een steak van dry aged rode biet - 19.5
RISOTTO
citroen, parmezaan - 25
ZEEBAARS
met een salsa van tomaat en kappertjes - 21
KIPPENDIJEN
gegaard in limoen en sambal - 26
FLAT IRON
gesplitste sukade met rodewijnjuis - 19
BURGER
dry aged, met verse friet (of linzenburger)
BIJGERECHTEN
- 3.5
VERSE FRIET
ook glutenvrij mogelijk - 4.5
FRIET MET PARMEZAAN
truffelmayonaise
DESSERTS
- 7
WITTE CHOCOLADEMOUSSE
frambozen sorbetijs, tartelette - 7
LENTE TRIFLE
vanille-ijs met rabarber en crumble van witte chocolade - 7
CRÈME BRÛLÉE
met passievrucht, vanille-ijs en slagroom - 4.5
CHEESECAKE