STARTERS
- 6.5
BROODJE
met huisgemaakte dips - 9
NACHO'S
lekker voor op tafel
VOORGERECHTEN
- 10
BURRATA
tomatenchutney, balsamico - 10
BUIKSPEK
crème van zoete aardappel - 9
TATARE VAN RODE BIET
fêta, komkommer, balsamico - 9.5
TACO
twee softshell taco's gevuld met rendang
FLAMMKUCHEN
- 10
FLAMMKUCHEN OESTERZWAM
rode ui, oesterzwam, truffelmayonaise - 11.5
FLAMMKUCHEN CARPACCIO
carpaccio, parmezaan, truffelmayonaise - 11.5
FLAMMKUCHEN
voor als je niet kan kiezen, half om half om lekker te delen
- 12
CARPACCIO VAN RUND
chimichurri, parmezaan - 10
GEGRILDE PREI
ei en truffel - 13
TATARE VAN MAKREEL
krokante tuille, kappertjes
HOOFDGERECHTEN
- 19
RAVIOLI
spinazie, ricotta, parmezaan - 19
BURGER
kaas, tomaat, met verse friet (of linzenburger) - 19
AUBERGINE
gegrilde aubergine, parmezaan, zoete aardappelfriet - 21
BUTTER CHICKEN
kip in zachtromige saus met naanbrood - 24
RUMPSTEAK
crème van zoete aardappel, rodewijnjus - 24
ZEEBAARS
salsa van tomaat en kappertjes -
WISSELEND GERECHT
BIJGERECHTEN
- 3.5
VERSE FRIET
ook glutenvrij mogelijk - 4.5
FRIET MET PARMEZAAN
truffelmayonaise - 4.5
ZOETE AARDAPPELFRIET
truffelmayonaise
DESSERTS
- 7
WITTE CHOCOLADEMOUSSE
vanille-ijs, tartelette - 7
PAVLOVA BOSVRUCHTEN
meringue, bosvruchten, ijs - 7
LEMON TIRAMISU
tiramisu van citroen en limoen - 7
SGROPPINO
citroenijs, limoncello, wodka, prosecco - 4.5
CHEESECAKE