STARTERS
- 6.5
BROODJE
met huisgemaakte dips - 9
NACHO'S
lekker voor op tafel - 14
NACHO’S CHICKEN
crème frâiche, kaas, salsa, pulled chicken, chilimayonaise
VOORGERECHTEN
- 12
BURRATA
tomatenchutney, balsamico - 10.5
BUIKSPEK
crème van zoete aardappel - 10
TATARE VAN POMPOEN
mozzarella, paprika, balsamicomayonaise - 9.5
TACO RENDANG
twee softshell taco's gevuld met rendang
- 13
CARPACCIO VAN RUND
chimichurri, parmezaan - 13.5
GEROOKTE MAKREEL
brioche, wasabimayonaise
FLAMMKUCHEN
- 14
FLAMMKUCHEN OESTERZWAM
rode ui, oesterzwam, truffelmayonaise (klein 9.00) - 15
FLAMMKUCHEN CARPACCIO
carpaccio, parmezaan, truffelmayonaise (klein 9.00)
HOOFDGERECHTEN
- 20
RISOTTO TRUFFEL
oesterzwam (met burrata + 2.00) - 20
BURGER
dry aged, kaas, tomaat, met verse friet (of linzenburger) - 20
LINZENSTOOF
rode linzen, kokosmelk, zoete aardappel, brood - 21
CACCIATORE VAN KIP
Italiaans stoofgerecht, brood - 24.5
ENTRECOTE
crème van zoete aardappel, rodewijnjus - 24
ROODBAARS
met salsa van tomaat en kappertjes - 22
MELANZANE ALLA PARMIGIANA
aubergine, mozzarella, tomaat, parmezaan
BIJGERECHTEN
- 4
VERSE FRIET
ook glutenvrij mogelijk - 5
FRIET MET PARMEZAAN
truffelmayonaise - 5
ZOETE AARDAPPELFRIET
truffelmayonaise
DESSERTS
- 7
CHOCOLADEMOUSSE
vanille-ijs, roomboter tartelette - 7
ETON MESS SINAASAPPEL
meringue, bloedsinaasappel, amandel - 7
TIRAMISU
hazelnootlikeur, koffie, kaneelijs - 5
WARM APPELTAARTJE
slagroom, bolletje ijs - 5
CHEESECAKE
slagroom, bolletje ijs