WIJ ZIJN

Sterre & Steijn

Sterre & Steijn
Samen proberen wij u bezoek aan Grand Café Sterijn zo lekker, aangenaam en gezellig mogelijk te maken!

Steijn van Driel

Steijn van Driel

Hoi! Ik ben Steijn, 23 jaar en samen met Sterre probeer ik jouw bezoek bij Sterijn zo aangenaam mogelijk te maken!

Voor mensen zorgen zit er al op jonge leeftijd goed bij mij in. Op mijn vijftiende begon ik in de horeca, net zoals velen die net beginnen: in de spoelkeuken. Vrij snel daarna werd ik gastheer en anno nu doe ik dat nog steeds met veel liefde en toewijding.

Ik heb mijn opleiding tot gastheer gedaan aan de Rooi Pannen in Breda. Een horecaschool waar aandacht voor de gast centraal staat. Daarnaast heb ik ook allemaal extra cursussen gedaan, denk aan wijncursussen, een baristacursus en nog veel meer.

Ik hoop dat je een fijn bezoek zult hebben aan Grand Café Sterijn. En dat je terug kunt kijken op een lekker avondje uit of een heerlijke, gezellige lunch!

Sterre van Driel

Sterre van Driel

Hoi! Ik ben Sterre, 27 jaar en ik laat je graag verassen door de lekkere variatie aan gerechten die wij bij Sterijn serveren!

Eigenlijk mijn hele leven ben ik al bezig met eten en gastvrijheid. Net na de middelbare school wist ik het: ik wil bakker worden. Dus ik ben uiteindelijk ook de bakkersopleiding gaan volgen. Dit heb ik met veel plezier gedaan en ik heb toen ook een tijdje bij een bakkerij gewerkt. Van brood bakken tot patisserie. Alles heb ik daar gedaan.

Toch begon het te kriebelen om wat meer de horecakant op te gaan. Daarom besloot ik om te gaan werken op een schip die over de rijn voerde. Daar heb ik echt werkelijk alles gedaan. Van schoonmaken tot biertjes tappen en van koffie schenken tot culinaire gerechten maken. Vooral dat laatste beviel me zo goed dat ik besloot om een opleiding tot kok te volgen op Ameland. Wat volgde was een paar leerzame jaren bij Hotel en Restaurant Nobel.

Begin 2022 kwamen Steijn en ik op het idee om misschien wat voor ons zelf te beginnen. We hebben de stoute schoenen aangetrokken en het gedaan. Hierdoor kan ik je elke dag verblijden met verrassende, culinaire gerechten. Ik vind het belangrijk dat elke hap een smaaksensatie is. Probeer het is uit zou ik zeggen!