Sauvignon blanc
Darling Cellars

Sauvignon blanc

Deze heerlijke wijn uit Zuid-Afrika heeft zijn oorsprong in 1996. De druiven die gebruikt worden, komen uit de eigen wijngaarden Darling, iets ten noordwesten van Kaapstad. Het is een verfrissende wijn en helder van smaak met aroma's van tropische fruit en citrus.

Seara Nova
Quinta da Espiga

Seara Nova

Deze portugese wijn is afkomstig van de familie Casa Santos Lima, gevestigd in Alenquer. Zo'n veertig kilometer ten noorden van Lissabon. De plek waar al eeuwenlang wijn wordt geproduceerd. Deze Quinta da Espiga heeft exotische aroma's van onder andere citrus en mango. Door de fruitsoorten ervaar je veel frisheid.

Chardonnay
Whinfield

Chardonnay

Deze wijn vindt zijn oorsprong in 1972 in de Verenigde Staten. Al Scheid plantte toen in het nog onbekende Monterey County zijn eerste wijngaard in. Wat volgde was een absolute 'premium player in the winefield'. Deze chardonnay kenmerkt zich door druiven die afkomstig zijn van wijngaarden met een koeler klimaat. De smaak is goed in balans, kenmerkt zich door tropische smaken en heeft een toegankelijke afdronk.

Chardonnay
Luc Pirlet

Chardonnay

Deze chardonnay vindt zijn oorsprong in de Languedoc in Frankrijk. Daar worden de druiven met de hand geoogst en de wijn wordt vervolgens 6 maanden gerijpt op Frans eiken. De wijn is helder goudgeel van kleur en heeft fruitige, florale aroma's. Het is een mooie evenwichtige wijn met een lange afdronk.

Tempranillo Blanca
Barón de Ley

Tempranillo Blanca

Barón de Ley werd in 1985 opgericht door een team van ervaren wijnprofessionals uit Rioja, Spanje. Ze wilde een nieuw type wijnhuis opzetten met voor de regio een geheel nieuwe aanpak. Inmiddels heeft het wijnhuis 800 hectare aan wijngaarden en is het daarmee de grootste wijngaardbezitter van Rioja. De smaak is fris en aromatisch, onder andere door de aroma's van groene kruiden zoals dille, koriander, limoen en grapefruit.